Sale A Bration is gestart!

Bij Stampin' Up! begint het kalenderjaar altijd met een mooi feestje, de Sale A Bration (SAB) is weer van start gegaan. Dit betekent dat de nieuwe voorjaarscatalogus er is en er een feestelijke SAB folder is. Uit de SAB folder mag je bij elke bestelling van €60,- aan producten een kadootje/GRATIS product uitzoeken! Bestellen kan uit de dikke jaarcatalogus of en uit de nieuwe voorjaarscatalogus. Ter ere van dit leuke feestje organiseren wij aanstaande zaterdag een open huis van 11 tot 13uur, kom dan GRATIS langs om een heel aantal nieuwe producten te zien en uit te proberen. Geef je je van te voren op voor de open dag (via email s.plieger@home.nl / sms / whatsapp of Facebook) dan ontvang je zaterdag een goed gevulde goodiebag met oa. de nieuwe catalogussen en mag je deelnemen aan onze Make & Take. Het belooft een gezellige inloop ochtend te  worden!

Er zijn een heel aantal nieuwe Nederlandse stempels in het assortiment, een tekststempel, een mooie bundel met vlinder maar ook een keuze uit de SAB folder. Wat is het toch fijn dat ook deze keuze steeds groter wordt!
 

Heb je er al eens over nagedacht om zelf in te stappen in het mooie bedrijf van Stampin' Up!? In de SAB periode is er een mooi instapvoordeel. Er zijn 2 opties waar je uit kan kiezen als startpakket: 1. Instappen kost €129,- hiervoor ontvang je een vrije keuze aan producten t.w.v €230,- & alle voordelen van het demoschap. 2. Instappen kost €160,- hiervoor ontvang je een vrije keuze aan producten t.w.v €230,- de Stampin' Up! Craft & Carry tote & alle voordelen van het demoschap.
Voordelen demoschap Stampin' Up! 

- Koop je hobbymaterialen met korting
- Ontvang de nieuwe catalogussen als eerste
- Mogelijkheid tot pre-orderen nieuwe producten
- Mogelijkheid deelname aan evenementen georganiseerd door Stampin' Up!
zoals On Stage trainingsdagen
- Begeleiding door Stefhanie van Stampin' Heksenberg met al je vragen en hulp om zelf workshops etc op te zetten.

Dit hoeft uiteraard niet, je mag ook instappen voor je eigen voordeel.
Haal je na 6 maanden de minimum omzet niet vervalt je demoschap en de daarbij behorende voordelen. Wil je hier meer informatie over of heb je hulp nodig bij het samenstellen van een mooi startpakket neem dan gerust contact op dan kijken we er samen naar onder het genot van een kop koffie/thee.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Stampin’Up! NL demo’s bloghop #1

it's Our Birthday

Catalogus Party 2 Juni 2018