Stampin’Up! NL demo’s bloghop #1


Wat spannend, mijn allereerste Bloghop. Ik vind het heel erg leuk om hier aan deel te nemen, echter is het ook spannend. Hopelijk komt alles er goed en op de juiste tijd op, zodat jullie lekker kunnen genieten van alle creatieve ontwerpen van alle talentvolle Nederlandse Demonstratrices!

Deze bloghop staat in het teken van In Colors. Ik heb ervoor gekozen om 2 kaarten en een flessenhanger met chocolade te maken met de nieuwe Stempelset Accented Blooms en de 5 mooie nieuwe InColor 2018-2020 kleuren: Call me clover - Lovely Lipstick - Grapefruit Grove - Blueberry Bushel - Pineapple punch
 
 
De kaart bestaat uit een basiskaart van Grapefruit Grove, met een oplegkaart in Lovely Lipstick, de toplaag is Whisper White. De stempel heb ik ingekleurd met een aquapainter en de inktpads. Hieronder zie je dezelfde kaart nog in een andere kleurschakering:
 
De Flessenhanger is gemaakt van een Grapefruit Grove cardstock (27 x 12 cm), deze is aan de lange zijde gerild (op 7,5 / 20,5 & 21,5 cm) en aan de korte zijde gerild (op 1 & 2 cm). Aan de linkerkant is is een gat geponst met de 1 3/8 inch cirkel punch. Om het geheel in elkaar te plakken zijn de zijkanten afgeknipt, zie onderstaand patroon.
 


De flessenhanger heb ik naar wens versierd. Om het af te maken heb ik de hanger gevuld met 4 heerlijke chocolaatjes en aan een fles Hugo gehangen. Een leuk cadeau!
 
 
 
De volledige materialenlijst die ik gebruikt heb:
- Stempelset Accented Blooms
- Cirkel Punch 1 3/8 inch
- Incolor Inkpads 2018-2020
- Incolor Cardstock 2018 - 2020
- DSP Incolor 2018-2020
- Aquapainter
- Stampin' Trimmer
- Stampin' Dimensionals
- Tombow Liquid Glue
 
Op het moment dat deze Bloghop online komt vindt mijn Catalogus Party plaats!
Ook dat is een erg leuke activiteit, als mijn open dag om 13uur is afgelopen, ga ik direct alle mooie creaties en verhalen van mijn mede bloghoppers bekijken. Heerlijk om zo geïnspireerd te raken van al het moois dat Stampin' Up! ons te bieden heeft! Bezoek alle pagina's door op de links onderaan deze pagina te klikken!

Bedankt voor het bezoeken van mijn pagina, wil je meer van mij zien meld je dan gerust aan op mijn Facebookpagina Stampin' Heksenberg!

Creatieve Groetjes Stefhanie
Stampin' HeksenbergReacties

Heel mooi! Prachtige projecten voor zo'n eerste bloghop.
éen van mijn favoriete stempelsets uit de nieuwe catalogus, mooi kaarten!! En leuk dat je er een tutorial bij hebt gedaan.

Leuk dat je meedoet met onze NL demo hop :-)
Yvonne zei…
Leuke projecten! Groetjes, Yvonne
Een eerste keer is best spannend weet ik uit eigen ervaring.
Je hebt prachtige projecten gemaakt.
Anja van Dijk zei…
Leuke kaarten en super leuke wijn hanger 😍
Hartstikke leuke blogpost heb je gemaakt, gaat je goed af hoor! De kop is eraf! Dus zien we je vast terugkomen.
Een super leuk setje Stephanie. ;)
Bedankt voor alle lieve reacties!
Ik vond het erg leuk om mee te doen aan deze bloghop en wil in de toekomst nog wel eens mee hoppen!
Ontzettend leuke kaarten en flessenhanger geworden! Ik heb de stempelset deze week ook besteld, maar moet nog even geduld hebben om er mee te mogen spelen! Wordt wel lastig na het zien van alle leuke voorbeelden, haha. Gr Linda
Leuke set heb je gemaakt. Bedankt ook voor het delen van het patroon.
Dit ziet er heel leuk uit ;O)
Angélique zei…
Wat gaaf! Bedankt voor de inspiratie en het meehoppen!

Populaire posts van deze blog

it's Our Birthday

Catalogus Party 2 Juni 2018