Kwartaalkit Snowkit

Vandaag staan wij met het Vlinderteam op de hobbybeurs in Venray. Hier introduceren wij een nieuw project, namelijk de kwartaalkit. Elk kwartaal stellen Kety, Jolanda en Stefhanie een kit samen bestaande uit een stempel, materialen om thuis workshops te doen en 3 patronen. Op deze manier kan je thuis aan de slag met een mooie stempelset waarbij het lastige werk van kleuren combineren en ideeën uitwerken al voor je gedaan zijn. Via een speciale facebookpagina sturen wij gedurende de maand ook nog meerdere inspiratiefoto's passend bij de stempel. Zo weet je zeker dat de aanschaf van deze stempel zijn geld waard is en hij niet ongebruikt in de kast blijft liggen!


Van 20 t/m 31 oktober is de Snowkit met de exclusieve stempel Snow is Glistening bestelbaar. Uitlevering van het pakket is begin November. De kosten voor deze kit zijn €35,- inclusief de stempel. materialen, patronen en toegang tot de besloten Facebookpagina vol inspiratie.

Vandaag Zaterdag 20 Novvember, op de beurs, is de kit met korting te bestellen. Ben jij niet in de mogelijkheid om naar de beurs te komen maar wil je wel gebruik maken van de pre order met korting stuur dan een berichtje naar 06-50562424 sluitingstijd actie vandaag om 17.00uur!

Reacties

Populaire posts van deze blog

Stampin’Up! NL demo’s bloghop #1

Sale A Bration is gestart!

Sneak Peak Magical Day Stefhanie Palmen - Plieger