Stampin' Up! Starerspakket & GRATIS Inktpad serie

In de maand juli biedt Stampin' Up! een leuke instapactie aan met heel veel Stampin' Up! materialen voor weinig geld. Een ideale manier om een vliegende start te maken als je er al langer over denkt om demo te kunnen worden.In dit blogbericht leggen we uit wat nou zo'n startpakket is en wat je kan met een demoschap van Stampin' Up!

Wat is eigenlijk het startpakket?

Een startpakket van Stampin' Up! kost je €129,- met GRATIS verzending t.w.v. €5,95.
De inhoud van het Stampin' Up! startpakket bepaal jij helemaal zelf.

1. Je mag voor €175,- producten uitzoeken uit de catalogus
(Hierbij mag je niet over de €175,- gaan en als je voor €173,- uitzoekt, verdwijnt de resterende €2,-, belangrijk is dus om goed te puzzelen. Ga jij voor stempels, de Big Shot of Stampin' Blends? Alle combinaties zijn mogelijk zo lang je maar niet over het bedrag heen gaat!)
2. In de maand Juli krijg je in je Startpakket GRATIS een inktset van 10 nieuwe inktpads in een kleurenfamilie naar keuze t.w.v. €81,-
(de kleurenfamilies waar je uit kan kiezen staan hieronder weergegeven)
3. Je ontvangt GRATIS een Business pakket t.w.v. €60, in dit pakket zitten catalogussen, bestelformulieren en een hoop extra info om meer met je Stampin' Up! demoschap te KUNNEN doen. Dit is namelijk niet verplicht om deel te nemen aan deze geweldige aanbieding. Meer hierover verderop in het blogbericht.

De totaalwaarde van het startpakket is €321,95 dit alles krijg jij deze maand voor €129,-
Je zult denken, dit lijkt te mooi om waar te zijn, maar niks is minder waar. Van deze actie mag je gebruik maken zonder verdere verplichtingen! Nog interesse, lees dan snel verder we gaan je meer uitleggen.


- training en ondersteuning vanuit Stampin' Heksenberg
- Quick start programma
- toegang tot Stampin' Up! Evenementen en trainingen
- toegang tot de demo pagina van Stampin' Up! Boordevol tips, filmpjes, acties en informatie
Wat houdt het demoschap in dat je aangaat bij een Startpakket van Stampin' Up!

Bij het bestellen van het startpakket schrijf je je in als Stampin' Up! demonstratrice, het is aan jou of je ook nog iets met de verdere voordelen wil doen, er zitten geen verplichtingen aan.

Als je je in de maand Juli inschrijft ben je gegarandeerd Stampin' Up! demo tot en met 31 december 2018. Dit geeft je dus de mogelijkheid om net als alle andere demo's straks te kunnen pre-orderen bij de nieuwe catalogussen en dus je eigen kerstbestelling met korting aan te schaffen.
De voordelen voor een demo zijn kort op een rijtje:
- Korting van 20% op aanschaf van materialen.
- Mogelijkheid om te pre- orderen bij het uitkomen van een nieuwe catalogus
- Mogelijkheid om informatie en tips te delen binnen een team van actieve demonstratrices van Stampin' Up!
- Mogelijkheid om deel te nemen aan team activiteiten van Stampin' Heksenberg!
- Mogelijkheid tot het geven van party's/demonstraties en workshops
Wil je ook na 31 december 2018 blijven profiteren van alle bovenstaande voordelen verwacht Stampin' Up! een omzet van 300 CSV per kwartaal, dit komt neer op €372,-. Stampin' Up! biedt daarnaast leuke snelstart acties waarmee je extra producten GRATIS bij elkaar kan sparen. Uiteraard leggen we je dit graag uit als je hier interesse in hebt.
Hoe kan het startpakket besteld worden:
Ben je enthousiast geworden naar dit blog en wil je een startpakket bestellen dan is dit mogelijk via de volgende link: Startpakket
Je mag dit alleen vanuit thuis doen, maar wij helpen je ook graag bij de bestelling. Samen kunnen we dan kijken of je een mooi startpakket hebt samengesteld, met onze ervaring kijken wij soms net anders naar de prioriteiten in aanschaf van de Stampin' Up! Materialen. Ook is het mogelijk om eerst bij ons wat producten te bekijken of uit te proberen, om een nog beter beeld te krijgen van welke materialen bij jou passen. Neem gerust contact op voor het maken van een afspraak. Mail naar s.plieger@home.nl of bel/sms/whatsapp naar 06-50562424.

Je investering voor de start kit is slechts € 129,-, hiervoor krijg je een pakket vol producten naar keuze t.w.v. €175,- en waardevolle materialen om je business te starten.Onze Ervaring met Stampin' Up!

Stefhanie is al demo sinds Augustus 2014 en Thea volgde een maandje later in September 2014. Stampin' Up! heeft ons leven verrijkt, wij houden van de mooie producten van Stampin' Up! en delen deze creativiteit graag met anderen. Met veel liefde bereiden we maandelijks de leukste workshops voor waar elke maand ca. 20 tot 30 personen aan deel nemen. Deze personen zijn echte vriendschappen geworden, het sociale aspect staat ook hoog in het vaandel. Dankzij hen en de overige klanten kunnen wij onze hobby in stand houden.

Kortom wij kunnen Stampin' Up! niet meer missen, het heeft ons leven verrijkt!

Liefs Stefhanie & Thea
Stampin' Heksenberg

Voor meer informatie neem gerust contact op wij leggen je onder het genot van een drankje graag alles vrijblijvend uit!

Liefs Thea en Stefhanie Plieger
Stampin' Heksenberg

Reacties

Populaire posts van deze blog

Stampin’Up! NL demo’s bloghop #1

Catalogus Party 2 Juni 2018

it's Our Birthday