World Cardmaking Day

Op zaterdag 7 oktober vieren we World Cardmaking Day.
Wat is er nou leuker dan een eigen gemaakte kaart op de deurmat vinden?
Wij kunnen ons niks bedenken en vragen jullie om ons een eigengemaakte
kaart te sturen. Tussen alle inzendingen verloten wij 2 prijzenpakketjes!
Alle ontvangen kaarten zullen we in een live video laten zien op onze Facebookpagina, waarin we ook de 2 winnaars bekend zullen maken.Wil jij meedoen? Stuur je kaart dan naar:

Stampin' Heksenberg
Koolmeesstraat 5
6414 XE Heerlen
Wij kijken uit naar al jullie creaties!
 
Stampin' Up! speelt hierop in met een tweetal leuke acties, ideaal om net die paar missende artikelen te kopen om prachtige kaarten te maken.

Zo is er tussen 1 en 10 oktober een selectie producten te bestellen met 15% korting. Klik op de link afbeelding hieronder om te zien welke producten er meedoen.

Actie World Cardmaking Day

En zoals jullie de afgelopen jaren gewend zijn van Stampin' Up! bieden zij in de maand Oktober DSP aan met een leuke actie. Koop 3 pakken en ontvang een 4e pak naar keuze gratis. Klik op de link onder de afbeelding om te zien welke papierseries meedoen. Leuk om te delen met een hobbyvriendin!


DSP Actie

Heb je bij het lezen van alle acties interesse om een bestelling te plaatsen, horen wij het graag via mail. Tijdens de verzamelbestellingen nemen wij de verzendkosten voor onze rekening ook bij kleine bedragen. De besteldata van oktober zijn: 1 / 8 en 29 oktober.

Creatieve groetjes
Thea en Stefhanie
Stampin' Heksenberg


Reacties

Populaire posts van deze blog

Stampin’Up! NL demo’s bloghop #1

Catalogus Party 2 Juni 2018

it's Our Birthday