Dreams come true!
Afgelopen zondag, 14 mei 2017, was het zover. De bruiloft! Een jaar lang hebben we toegeleefd naar deze dag. En werkelijk waar het overtrof onze stoutste dromen, we hebben genoten en vertoeven nu op een grote bubbel.
 
 
Graag wil ik jullie meenemen op een korte reis gedurende onze dag. Een dag krijgt extra uitstraling door mooie decoratie en persoonlijke extraatjes. Om 7uur startte mijn dag met de visagist en de kapster, om 10uur was ik net op tijd klaar om opgehaald te worden. Een prachtige, persoonlijke wettelijke ceremonie volgde waarna de bruidstaart werd aangesneden.
 

De eerste stop van deze reis is de huwelijksmis. Alle gasten kregen bij de deur naast het misboekje een klein zakje aangereikt. In dit zakje zat een gestempeld zakdoekje om de tranen weg te vegen. Het zakje is verpakt met een mooie huwelijksspreuk uit een nieuwe Nederlandse set: De mooiste momenten te bestellen vanaf 1 juni.
 
Na de ceremonie zijn we met onze dag gasten naar de feestlocatie gereden. Hier aangekomen was het tijd voor een champagnetoast met echte bubbels. De bellenblaas bubbels vlogen in het rond!
 
Na al deze bijzondere momenten begonnen onze magen te knorren, tijd voor een heerlijk diner. Uiteraard ook de hele dinertafel is versierd in onze themakleuren Blushing Bride, Tip Top Taupe & Very Vanilla. De doosjes zijn gemaakt met de Window Box Thinlits en de bloemen met So Succulent Thinlits. Alles afgewerkt met een vleugje glitter en glamour.
 
 
In de feestzaal hebben we de voetjes van de vloer gegooid. Overal stonden gezellige lichtdoosjes, mooie slingers en wederom de glitters rond. Van al dat dansen krijg je lekkere trek, in de candybar kon iedereen naar hartenlust snoepen.
 
 
 
Uiteraard dien je ook heel veel mensen te bedanken op 1 van de bijzonderste dagen uit je leven, ook de bedankjes waren in stijl.
 

Graag wil ik afsluiten met een mooie foto van het duo Stampin' Heksenberg en een vooraankondiging van onze Open dag / Cataloguslancering op Zaterdag 10 juni van 15 tot 18uur. Maar nu eerst op huwelijksreis, Thea is tijdens de reis contactpersoon. Je kunt haar bereiken via 045-5230632. Om verwarring te voorkomen, dat is mijn moeder, hieronder te zien op de foto!


 
 
 


Reacties

Populaire posts van deze blog

Stampin’Up! NL demo’s bloghop #1

it's Our Birthday

Catalogus Party 2 Juni 2018