On Stage Live Amsterdam

 
 
Stefhanie bij de Ingang van RAI Amsterdam

Afgelopen week zijn wij naar On Stage Live in Amsterdam geweest. Stampin' Up organiseerde in de RAI een 3 daags evenement voor haar demonstratrices van over de hele wereld. Tijdens deze dagen krijgen de demonstratrices de nieuwe catalogus, productpresentaties en business classes. Kortom je leert heel veel nieuwe technieken, ziet als eerste de nieuwe producten en krijgt heel veel tips. Eén groot feestje!


 
Bovenstaande foto zijn 2 amerikaanse vrouwen, Sandy & Sherry Cox, die we hebben ontmoet op On Stage. Dit zijn 2 zussen, de een is de downline van de ander. Een 3e zus, Peggy Ireland, is de Upline van hen beide. De drie dames wonen elk in een andere staat, maar helpen elkaar in het opbouwen van hun creatieve bedrijfjes. Het was erg fijn om deze twee warme vrouwen te ontmoeten en hopen ze opnieuw te zien On Stage Live in November 2017 in Salt Lake City.


Tijdens het evenement hebben wij de nieuwe catalogus gekregen, helaas mag ik hier nog niks van laten zien, behalve een kaartje dat ik heb gemaakt met mijn gewonnen set in de Prize Patrol!
Via Shop zie je de Ritired producten, bestellen kan vanuit daar met een creditcard of via mail. Verzamelbesteldata zonder verzenkosten zijn op Zondag 16 April & Zondag 8 Mei.


Sara Douglass - CEO Stampin' UP

En dan krijg je ook nog de mogelijkheid om met Sara onze CEO van Stampin' Up! op de foto te gaan. Vorig jaar in Amerika heb ik het genoegen gehad om met haar moeder Co-Fouder Stampin' Up! Shelli Gardner te praten en op de foto te gaan. Moeder en dochter hebben beide een groot hart voor het bedrijf en geven veel waardering aan hun personeel, onafhankelijke demonstratrices en klanten.

Hieronder nog foto's van andere Stampin Up Medewerkers:
Thea met Sean Douglass, de man van Sara, Thea en Stefhanie samen met Damir de Nederlandse Manager, Thea met Donna amerikaanse Trainer en Thea en Stefhanie samen met Brandi ook een Amerikaanse Trainer
.


                                                
 
 
Hier houden we het bij voor vandaag. Lijkt het jou ook leuk om eens mee te gaan naar een evenement van Stampin' Up? Bedenk dan eens of je in ons team wilt komen als demonstratrice. Voordelen: Je krijgt de nieuwe catalogus eerder, je mag eerder bestellen, je krijgt minimaal 20% korting op je bestellingen en er is nog veel meer. Vraag gerust naar alle mogelijkheden.

Inspire - Create and Share!
Stampin' Heksenberg
Stefhanie en Thea Plieger

Reacties

Populaire posts van deze blog

Stampin’Up! NL demo’s bloghop #1

Catalogus Party 2 Juni 2018

it's Our Birthday