Nieuwsbrief December

Richting de feestdagen zal ik zo nu en dan een filmpje en wat foto inspiratie over leuke kaarten en verpakkingen presenteren op het blog. Want juist deze maand wordt er veel geknutseld in Nederlandse gezinnen.
 
 
Uitverkoop en Bestellingen
Donderdag 1 december om 3.00uur, gaat de uitverkoop van start bij Stampin' Up! Met acties oplopend tot 60% korting. Kijk op de website http://stampinup.com/home/en-NL/ naar het actuele aanbod van de acties. Dit soort acties zijn snel uitverkocht, ik kan niet garanderen dat ik je gehele bestelling kan leveren. Ik bestel donderdagmiddag rond 14.00uur, zorg dat je bestelling op tijd binnen is.
 
Zondag 11 December plaats ik de laatste bestelling die voor de kerstdagen geleverd kan worden. Ook dit jaar werken wij weer mee aan de cadeauservice. Laat bij Stampin' Heksenberg je verlanglijstje achter. Tip vrienden en familie, wellicht willen zij je verrassen met Stampin' Up! cadeautjes. Wij zorgen voor een passende verpakking en voor het cadeau dat je echt graag uitpakt onder de boom!
 
 
Workshops
Dit jaar staan er nog 2 workshops op het programma. Beide workshops hebben dezelfde indeling.
We maken een kerstdecoratie, een kerstverpakking en een kerstkaart *nieuwe techniek*
De kosten voor deze workshop bedragen €10,-.
Maandag 5 december om 19.00uur - VOL
Maandag 19 december om 14.00uur - nog 3 plekken beschikbaar
 
Facebookactie
Inmiddels heeft de Facebookpagina Stampin' Heksenberg 208 volgers.
4 volgers hebben een prijs gewonnen, variërend van een gratis workshop tot een mooi Stampin' Up! product. Graag wil ik de 4 winnaressen hier nogmaals benoemen en hen feliciteren met hun prijs.
Carry Meijers-  Kim Nüsser-Schaakxs - Annita van der Veen- Marlies Speijken
We waarderen het als iedereen een recensie achter zou willen laten op onze facebookpagina.
 
Open dag 7 januari
Zaterdag 7 januari staat bij Stampin' Heksenberg de deur open. Tussen 16 en 19 uur kan je ons gratis bezoeken. Tijdens deze open dag staat een leuke goodiebag voor je klaar, mag je aan de slag met de nieuwste Stampin' Up! producten, zijn er extra acties omtrent de Sale a Bration en ontvang je de nieuwe catalogus. Uiteraard verzorgen wij een hapje en een drankje. Kom gezellig langs, het zal je zeker bevallen! Opgeven is gewenst, ivm goodiebags en de make en take!
 
 
Winterfair Sunny CityDonderdag 8 december staan wij op de Winterfair van Zonnestudio Sunny City te Orisbeek. Hier wordt voor het tweede jaar een gezellige cadeautjesmarkt met leuke stands, een loterij, hapjes drankjes en een goodiebag voor de eerste 100 klanten georganiseerd. Dit is een leuke avond om in de kerstsfeer te komen. https://www.facebook.com/events/1676423446002179/
 


Reacties

Populaire posts van deze blog

Stampin’Up! NL demo’s bloghop #1

Catalogus Party 2 Juni 2018

it's Our Birthday