Herfst!

De dagen worden korter, de avonden worden langer, de verwarming gaat langzaam aan kortom de herfst is begonnen. Wat hebben wij toch een mazzel dat we in een klimaat met 4 heel verschillende seizoenen leven. Na een dag werken is het heerlijk om na het avondeten nog een wandeling te maken voor het donker wordt. Dan bij thuiskomst gezellig de kaarsjes en sfeerverlichting aan en met een kop thee lekker op de bank kruipen, heerlijk. Ook de natuur ziet er prachtig uit, wonderbaarlijk hoe de blaadjes aan de bomen van kleur veranderen. Elk jaar opnieuw geniet ik van deze overgang!

Een tijd in het jaar waar ik op een vrij dag, mijn workshopruimte tot mijn beste vriend prijs! Niks lekkerder dan een hele dag, met de verwarming aan en het regengeluid op de achtergrond, mijn hobby uitoefenen! Mooie herfstcreaties maken maar ook al lekker aan de slag voor de kerst
!

Bij Stampin' Heksenberg zijn wij, moeder en dochter, al een hele tijd bezig met de voorbereidingen van onze grote workshopdag. Dit jaar wordt deze gehouden op Zaterdag 29 Oktober van 11 tot 17uur in Wijkgebouw het Gringeltje Heksenberg (Heerlen). We gaan de hele dag aan de slag met 6 projecten, van kaartjes tot huisdecoratie, alles in het thema kerst met Stampin' Up! materialen. Er zijn nog enkele plekjes te vergeven. Aanmelden kan tot en met dinsdag 18 Oktober.
 

In de maand oktober heeft Stampin' Up! een leuke actie met DSP papier. Bij 3 pakken uit de geselecteerde keuze mag je een 4e pak gratis uitzoeken! Sla alvast een voorraad in want dit is een prijs waar je niet omheen kunt! Ook hebben wij als Vlinderteam, zoals u van ons gewend bent, een eigen maandactie. Dit keer is dit de stempel Paisleys & Poises met de bijpassende Paisley framelits voor €45,-.  De volgende verzamelbestelling staat gepland op 30 Oktober, dit is de laatste mogelijkheid om de oktoberacties te bestellen. Maandag 7 November staat de volgende verzamelbestelling op het programma.
Vanavond alweer de 3e volle herfstworkshop met de heksenhoed vol herfstaccessoires. Wil je deze hoed nog maken? Maandag 17 oktober om 14.00uur is de laatste workshop, hier zijn nog 3 plekjes beschikbaar.
 
Geniet allemaal van de herfst!
Stampin' Heksenberg


Reacties

Populaire posts van deze blog

Stampin’Up! NL demo’s bloghop #1

Catalogus Party 2 Juni 2018

it's Our Birthday