Teamavond Inspire Create and Share!


Mijn teamleden vallen net als ikzelf onder Vlinderteam Heerlen met onze Upline Kety. Per jaar organiseert Kety een heel aantal gezellige teamactiviteiten. Zo zijn we onlangs met een gedeelte van het Vlinderteam naar Stampin' Up! in Frankfurt geweest. Dit was een gezellige dag.

Omdat niet al mijn eigen teamleden mee konden op deze dag heb ik zelf nog een teamavond georganiseerd voor de teamleden die bij mij zijn. Thea, Trudie, Anja & Marianka.
Aan het einde van de avond hebben we een leuke teamfoto gemaakt met de tas die ik voor hen heb gemaakt. Het thema van de avond was 'Inspire, Create and Share'.


Het thema hebben we helemaal kunnen waarmaken. Als opdracht heb ik iedereen een leuke Swap laten maken om een patroon of idee te delen. Zie hier de leuke resultaten van de Swaps:Daarna heb ik iedereen kennis laten maken met Paper Pumpkin! Zelf heb ik hiermee mogen werken tijdens On Stage Live in Salt Lake City. Ik had ook de mogelijkheid om een aantal paper pumkins aan te schaffen. Wij zijn het erover eens! Paper Pumpkin willen we ook in Nederland!!

Uiteraard hebben we naast gezellig bijpraten, ideeën uitwisselen en informatie verstrekken ook nog een project gemaakt. Zie hier de resultaten van het memobord:Het was een heerlijke zomerse avond met cocktails, meloen en plezier! Lijkt het jou ook gezellig om samen het plezier in je hobby te delen? Denk er dan eens over na om demonstratrice te worden van het prachtige merk Stampin' Up! Je geniet dan van voordelen als:
- Stampin' Up! producten bestellen met korting
- Leuke instapbonus
- Pre-orderen van nieuwe producten
- Ondersteuning en gezellige activiteiten met en binnen het Vlinderteam Heerlen
- Teamactiviteiten bij mij als je onder mijn kleine team valt. Je blijft ook teamlid Vlinderteam, dus dubbelop gezelligheid!
Stuur mij gerust een email voor meer informatie, bellen of langskomen mag natuurlijk ook!
s.plieger@home.nl
06-50562424

Tot blogs!

Creatieve groetjes,
Stefhanie Plieger


Reacties

Yolande Greve zei…
Mooi hoor super,je eigen team.Ziet er goed uit.
Groetjes yo

Populaire posts van deze blog

Stampin’Up! NL demo’s bloghop #1

Catalogus Party 2 Juni 2018

it's Our Birthday