DEMO dag Dordrecht & 2 patronen

Afgelopen zondag vertrokken we al vroeg in de ochtend naar de mooie omgeving van Dordrecht. In Dordrecht werd namelijk een workshopdag voor demonstratrices georganiseerd door demo's Caroline en Helene! Dames vanuit hier nogmaals bedankt voor de fijne dag.

Op een workshopdag wordt uiteraard geswappt. Hieronder zie je de foto's van de swaps die wij uitgedeeld hebben. Met onderaan in het blog een beschrijving om de swaps zelf ook te maken. Een leuk extraatje deze keer :) 


 
 
Tijdens deze gezellige dag hebben we een heel aantal projecten gemaakt, gezellig gekletst en heerlijk gegeten tijdens de lunch. Bij de loterij won Thea nog een mooie stempelset. Hieronder volgt een fotoimpessie van de dag. Daaronder de beloofde patronen. 
Swap 1 - Mercichocolade

Deze swapp is uitgewerkt in de nieuwe In Colour Kleuren 2015-2017, om het perfecte resultaat te bereiken is gewerkt met de bijpassende inkt, cardstock & designpapier van derze kleuren. Verder is de pons Petite  Petals gebruikt en het kleine bloemtje komt van de ponsenset Itty Bitty Accents. De Stempel veel liefs komt uit de Nederlandse stempelset Happy Birthday everyone en is uitgeponst met de cirkelpons van 1 inch.

Patroon:
Cardstock: 21 X 4 cm
Ril het cardstock op 3, 10 en 11 cm.
Pons bij het kortste gedeelte, boven de rillijn de met de petite petal pons.
Plak de korte strook van 3 cm vast aan de lange zijde.
Snij uit het designpapier passend bij de kleur een stuk van 5 x 3 cm en plak deze boven het omgeslagen stuk.
Stempel met een bijpassende kleur een woord, spreuk of zin naar keuze en pons deze uit met de 1 inch cirkelpons.
Schuif het mercichocolaatje door de bloem naar binnen. Plak hier het kleine bloemetje van stap 2 op als decoratie, op de foto is uit het DSP een klein bloemetje geponst als afwerking uit de ponsenset Itty Bitty Accents

Inktpads: Watermelon Wonder / Cucumber Crush & Delightful Dijon   €8,- per inktpad
DSP: In Colours 2015-2017 €26,75 voor 40 dubbelzijdige vellen
Stempel: Happy Birthday everyone (Nederlands) €17,- (ook goedkoper verkrijgbaar als Hostess set)
Pons: Itty Bitty accents (3 pack) €21,- & Petite Petals €16,- & 1 inch Circle €16,-

Swap 2 - Cupcake

 Bij deze swap is gewerkt met 3 van de 5 nieuwe kleuren uit de In Color collection 2015-2017. De cupcake is gestempeld met de Ronald Mc Donald stempel Sprinkles of life. Van elke stempel uit deze multifunctiole stempelset gaat een bijdrage van €2,25 naar het Ronald Mc Donald huis. Bij deze stempelset hoort de pons Tree Builder waarmee het cakeje van de cupcake uitgeponst is. Het bekertje is geknipt.

Patroon:
De groene strook van 21 x 3 cm wordt om het zakje suiker gewikkeld en vastgeplakt.
Stempel op Cucumercrush & Whisper White cardstock de wolk en het ijshoorntje uit Sprinkles of life. Pons de wolk uit met de Tree builder pons en knip het ijshoorntje uit. Plak alles in elkaar.

Inktpads: Watermelon Wonder / Cucumber Crush & Delightful Dijon   €8,- per inktpad
Stempel: Sprinkles of life €25,- waarvan €2,25 per stempelset rechtstreeks naar het goede doel gaat.
Pons: Tree Builder €22,-

Reacties

Populaire posts van deze blog

Stampin’Up! NL demo’s bloghop #1

Catalogus Party 2 Juni 2018

it's Our Birthday